Afvallen met de Easy shape trainer

De Easy Shape Trainer Trainer werkt met  lichaamseigen trillingen; HFT®-technologie (Human Frequency Technologie) waardoor het ons efficiënt voorziet van direct waarneembare en meetbare resultaten. De meeste gebruikers ervaren een vermindering van 8 tot 28 cm direct na de eerste behandeling (deze duurt tussen de 45 en 60 minuten) de nauwkeurige en talrijke wisselende trillingen zorgen voor een gerichte en accurate spierstimulatie die aanzienlijk meer spiervezels zal activeren dan met normale sportieve activiteiten mogelijk zou zijn. Bijvoorbeeld: een sporter die tijdens een training een actiepotentieel bereikt tussen 28% en 32%, het Easy Shape Trainer systeem bereikt in dit geval meer dan 90% zonder belasting van de bindweefselbanden, pezen en gewrichten. Succes verzekerd dankzij de nieuwste technologische voorsprong: HRS®-technologie (Human Resonance Technologie).

Behandelingen

Tijdens de kennismakingsbehandeling meten wij u op, ook bespreken wij het streefgewicht en geven wij aan wat u kunt verwachten na de behandelingen. Na de eerste behandeling doen wij meteen een na meting om te kijken wat de eerste behandeling voor u heeft gedaan. U krijgt van ons advies op maat, het aantal behandelingen en de tijdsduur.
Het is ook belangrijk om het dagelijks voedingspatroon aan te pakken, niet door middel van diëten maar een voedingsschema wat voor iedereen in het dagelijks leven toe te passen is.

Easy shape trainer behandelingen ondersteunen de volgende punten:


– Afname van vet en proporties
– Gerichte spieropbouw zonder krachttraining
– Effectief cellulitis bestrijden
– Effectief overtollig vet verwijderen en bestrijden
– Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn
– Anti-aging en huidstructuurverbetering

Facial

Ook hebben wij de Easy Shape Face Pillow, met deze behandelingen verbeteren wij de contouren van het gezicht,  pakken hiermee ook gezwollen wangen, onderkin en rimpels maar ook de huidstructuur aan.

Met het apparaat versterken wij de gezichtspieren en hierdoor zal er al na 1 behandeling een opmerkelijk verschil merkbaar zijn.

De behandelingen zijn geheel pijnloos en ontspannen.

FAQ

Is een behandeling pijnlijk?

De behandeling voelt als een stevige work-out terwijl u ligt. Tijdens de eerste behandelingen  voelt u een licht prikkelende sensatie en zullen de spieren gaan samentrekken en ontspannen. Samen bepalen wij de sterkte van de elektronische impulsen. Het niveau verschilt daarnaast van persoon tot persoon. Na iedre behandeling proberen wij de frequentie op te voeren om een zo goed en snel mogelijk resultaat te krijgen.

Hoe krijg ik een speciaal voor mij ontwikkeld schema?

Tijdens de eerste kennismaki.ngsbehandeling passen wij enkele figuuranalyses toe om te bepalen welke programma’s het meest effectief zijn.
Gebaseerd op het streefgewicht en het doel van de behandeling krijgt u een behandelplan op maat. Na enkele behandelingen meten wij u weer om te kijken welke vooruitgang er is geboekt, ook maken wij foto’s zodat u de verschillen duidelijk kunt zien.

Hoe lang duurt een behandeling?

De behandelingen duren tussen de 45 en 60 minuten dit heeft te maken met het gekozen programma.

Mag iedereen op de Easy Shape Trainer?

De Easy Shape Trainer behandelingen worden bij sommige medische condities afgeraden:

  • Pacemaker
  • Recent hartinfarct
  • Recente trombose
  • Recente beroerte
  • Zwangerschap
  • Epilepsie
  • Kanker (bij het volgen van Chemotherapie)
  • Spiraal (koper)

Prijslijst Easy shape trainer

Easy shape trainer
Kennismakingsbehandeling 49
Losse behandeling 59
10 rittenkaart 399
5 rittenkaart 199
half jaar abonnement 1 keer per week 89
half jaar abonnement 2 keer per week 169
3 maanden abonnement 1 keer per week 99
3 maanden abonnment 2 keer per week 199
Easy Facial treatment
Kennismakingsbehandeling 39
Lossebehandeling 49
10 rittenkaart 299
5 rittenkaart 149
Combi Body/Face
`losse behandeling 89
10 ritten 5/5 325
20 ritten 10/10 649