HUIDVERSTEVIGING MET DE ACCENT PRIME

Accent Prime

Accent Prime™ is het meest geavanceerde apparaat voor huidversteviging, bodycontouring en esthetische verbeteringen. Het platform combineert de laatste innovaties op het gebied van ultrasone en RF-technologieën (radiofrequentie) en levert effectieve behandelingen die goed op de patiënt kunnen worden afgestemd en natuurlijke, langdurige resultaten bieden.
Gladde huid. Strakke contouren. Stralende schoonheid. En dit alles in een behandeling die niet langer duurt dan een lunchpauze.

Met de tijd eisen veroudering en blootstelling aan de zon hun tol en verschijnen de imperfecties.

Verstevigen van lichaamscontouren

Het gevoel van een frissen en jonge huid hoeft niet voor altijd te verdwijnen, nu kunt u de klok snel, comfortabel en zonder operatie terugdraaien met de Accent Prime, een niet invasieve, geavanceerde oplossing voor het verstevigen van lichaamscontouren en esthetische lichaamsoptimalisatie.

Door gebruik te maken van gecombineerde technologieën, biedt de Accent Prime behandelingen die op uw persoonlijke situatie zijn afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan het verstevigen van lichaamscontouren, verstevigen van de huid, vermindering van cellulitis en huidverjonging. De Accent Prime staat voor zichtbare en blijvende resultaten.

Prijslijst

Er zijn 3 tot 6 behandelingen nodig per zone om het optimale resultaat te behalen, na de behandeling is direct resultaat zichtbaar en werk nog 2 a 4 maanden door, dus dan zal het uiteindelijke resultaat zich tonen.

Per zone  199 per behandeling

Per 2 zone’s 149 per behandeling per zone

Pakket van 3 x 1 zone 499

Pakket van 3 x 2 zone’s 750

Pakket 6 x 1 zone 750 euro

Pakket 6 x 2 zone’s 999 euro